Saturday, March 7, 2009

Nybakt bröd till e-boken




..Blev bättre än jag trodde. Det röda brödet är ett russin och morotsbröd och brödet längst fram är ett valnötsbröd. Provade en skiva av det nyss, och m-m...!


Håller också på att testa en för mig ny produkt; Oxytarm. Man ska bli märkbart piggare redan efter första dygnet då reningsprocessen börjar! Har inte tagit mitt fösta piller än men burken står här bredvid. Man borde dela ut sånna här piller till gamlingarna på servicehemmen, och alla som har cancer eller är sköra och sjukliga, ja och alla andra också för den delen. 80% av immunförsvaret sitter i tarmen. Om den inte fungerar som den ska, så fungerar det inte alls. Fast symptomen på det kanske man märker långt senare när fler organ börjar krisa. Kroppens inre organ samarbetar alla symbiotiskt med varandra. Som en kedja med länkar. Kedjan är dock inte starkare än den svagaste länken.. Det sägs att när man får ont i ett organ, lever, galla etc. är organets kapacitet redan nedsatt till 40-50%.. Hur eller hur är vi inte vad vi äter. Vi är vad kroppen kan ta upp av vad vi äter.

Här är användares häpnadsväckande berättelser om hur de blivit bättre med en annan syreprodukt ("oxypowder") men med samma funktion:  http://www.oxypowder.com/testimonials/page1.html


Jag tycker det är dags nu att det kommer någon slagkraftig politiker som kan dra igång ett "nu lyfter vi Sveriges folkhälsa" som sätter fingret på sanningarna och plöjer genom läkarkårens insnöade mentalitet, som pekar på hälsoekonomiska vinster med olika reformer och som inspirerar Sverige till att bli ett pilotland på nya grepp inom sjukvården. Varför tar allt så lång tid i det här landet? Vi hade kunnat vara ett föregångsland på hälsofronten om vi fattat andra beslut. Vi har en för kostsam (i pengar och liv) sjukvård eftersom vi sätter in resurserna i slutskedet av ohälsan, då det ibland är försent och insatserna blir omfattande men utan att kanske kunna ge patienten några garantier. Det är detta våra skattepengar går till, detta vansinniga system. Till exempel så kostar våra läkemedel årligen 60 miljarder kronor (varav 30 miljarder är mediciner som är till för att bota biverkningarna från de första medicinerna)..
Vi lever inte hållbart. Vi har byggt ett korthus av snabba lösningar. 




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...