Tuesday, September 11, 2012Feel free to use my image for reblogging, pin on pinterest, share on face book etc. Link back to this page. Thank you! /Karolina~ 

5 comments:

bitt said...

Great info there. You may want to fix the typo. It says "no owen". I think you mean "no oven"?

julie@thesimpleveganista said...

Love it ! Raw desserts are the best, about all the desserts I will ever eat again. Will share your info! Thank you :)

Love Raw ~ Karolina said...

Bitt: Thank you!! Typo fixed :)

Julie: Couldn't agree with you more Julie! <3

Anonymous said...

Hej varför skriver du att raw food är "Female friendly" eftersom den är anti aging, anti fattening, beautifying.... etc känns väldigt sexistiskt kan du inte istället säga att den är människovänlig eller något annat?

Love Raw ~ Karolina said...

Jag förstår vad du menar Anonym, men jag väljer att se det på ett annat sätt. Jag är stolt över att vara kvinna, jag sätter ett högt värde på att vara ett uttryck av det gudinneliga där skönheten i mitt inre såväl som det yttre är väl bejakat i mitt liv.

Skönhet i det yttre innefattar att ta hand om sitt tempel, boningen för ens ande, kroppen. Att hålla kroppen vital och fräsch. Detta är inte på något vis sexistiskt, i min värld, men jag kommer heller inte från en grund av självtvivel, otillräcklighet, behov av bekräftelse i detta jag beskrev, utan en glädje i att ära det gudinneliga i mig. Jag är urled trött på genus hysterin i sverige och tycker den är kontraproduktiv. Den ska finnas till för att stärka kvinnors position i samhället, men den kväver det som är kvinnligt, den förespråkar att kvinnan ska vara som mannen och mannen ska vara som kvinnan, vilket är fullkomligt galet för mig.

Skönhet är inte något fel, det är den naturliga effekten av att älska sig själv tex genom maten man äter.

Ha en vacker dag~
/Karolina Eleonora

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...